Surya v Covidu -19

rád bych vám přinesl co nejaktuálnější informace z Údolí Lung Nag - Kargyaku. Cesta tam vede jen pár týdnů v roce než sníh a voda zničí co dělníci za rok opravili. Od začátku Covidu-19 je v Indii, asi jako všude jinde, pěkný chaos, možnost přepravy z místa na místo je omezený a GSM stále ještě do údolí nedorazilo.

Přináším příběh Topčena, který byl s Rangdolem a Rinčenem v první bandičce divokých neuhlídatelných, věčně něco tropících dětí.

Poprvé v roce 2006 u mě na klíně, pak v roce 2010 už v uniformě Sluneční školy a nakonec jeho aktuální fotky. A co psal...

Dear Honza,
I was at school this summer and felt nostalgic. Was missing the old days at School. There was a get together with all the teachers, students at Gonbo Rangjon. My family is doing well I am good. I am studying in 11th in Dehradoon. The weather is harsh and I am in Leh. Very cold these days. I was home for 2 months. Went to see Surya School. Thanks for this picture. Remember my childhood and now life is running fast. I on behalf of all the ex-student, Kargyak villages wishes you a very Happy New Year. May God bless you and your family.

Každopádně stále platíme učitele Dawu v Kargyaku, škola s přískoky z důvodů Covidových nařízení spíše neběží, ale Dawa učí po domech. Už se těšíme až tam zas budem moc vyrazit.

Zpět k článkům.