Kalendáře na rok 2012 za 99,- kč

Kolekce fotografií JANA TILINGERA sestavené grafičkou Barborou Špačkovou si zájemci mohou objednat na emailu ~ kalendar@suryaschool.org ~ !!! OD NOVÉHO ROKU JSOU KALENDÁŘE K DOSTÁNÍ ZA 99,- KČ AŽ DO ROZPRODÁNÍ ZÁSOB !!!

rozměry: 49x35cm
email pro objednávky: kalendar@suryaschool.org

!!! OD NOVÉHO ROKU JSOU KALENDÁŘE K DOSTÁNÍ ZA 99,- KČ AŽ DO ROZPRODÁNÍ ZÁSOB !!!


pro poštovního doručení uveďte JMÉNO a  ADRESU 

> možnost osobního převzetí kalendáře je v Praze - Dejvicích - v rámci osobní dohody na kontaktním emailu

při objednávce zásilky DOPORUČENĚ nad 3ks kalendářů, včetně,  je třeba domluvit cenu poštovného a způsob dodání předem na kontaktním emailu 

> v rámci Prahy jsme při objednávce nad 10ks schopni po dohodě na kontaktním emailu zajistit osobní doručení 

Cena jednoho kalendáře je 99,- Kč plus, v případě zaslání poštou, poštovné a balné. (výtěžek z prodeje bude v celé výši využit v souladu s povolením veřejné sbírky č. j. S-MHMP/348064/2009 )
  • platba předem s obyčejným poštovným 1-5ks       >           99,- + 65,-
  • platba předem s obyčejným poštovným více kusů  >           99,- + 80,-
  • platba předem zaslání doporučeně  1-2ks             >            99,- + 70,-
  • platba předem s osobním vyzvednutím v Dejvicích  >           99,-
   
sbírkový účet pro platbu:    21 36 17 426 / 0300   VS: 2012
zpráva pro příjemce:           JMÉNO + PŘÍJMENÍ - KALENDÁŘ 

  • možnost zaslání na dobírku 
Zakoupením tohoto kalendáře podpoříte unikátní ekologický a vzdělávací projekt „Sluneční školy“, která se nachází v srdci himálajských hor. Zde, ve vesnici Kargyak, v údolí Lung Nag v oblasti Zanskar indického spolkového státu Džammů a Kašmír, občanské sdružení Surya vystavělo v roce 2008 budovu školy. Tato stavba je energeticky nezávislá, využívá především sluneční energii a je vystavěná převážně z lokálních obnovitelných materiálů. Pro místní obyvatele, žijící ve výšce 4200 m n. m. čtyři dny chůze od civilizace, je to jediná šance naučit se číst, psát a počítat.
Sdružení Surya, s pomocí Vašeho přispění, celoročně zajišťuje provoz školy s českými, indickými či tibetskými pedagogy. Kromě vzdělávání dětí a dospělých poskytuje místním také nezbytnou první pomoc, sází s dětmi stromky v okolí školy a posiluje kulturní identitu těchto unikátních lidí žijících v extrémních podmínkách. Vesnicí by měla za pár let procházet trans himálajská dálnice, která vnese do života místních lidí mnoho nového. Myšlenkou projektu je, aby se vzděláním postupně připravili na budoucí spojení se zbytkem světa. Pravidelné zprávy o událostech v nejvýše položené české škole a mnohem víc najdete na www.surya.cz.
Jan Tilinger, předseda Surya, o.s.

Tyto kalendáře jsou vytištěné firmou BOOM TISK, spol. s r. o., kterým děkujeme za dlouhodobou podporu našeho projektu. 

www.boomtisk.cz

Foto: Jan Tilinger
Design: Barbora Špačková

Zpět k článkům.